Studenten buiten X zonnebril

Jacco Vonhof

Ondernemer en directeur-eigenaar van NOVON Schoonmaak

Contactpersoon

Jacco Vonhof

Ervaring

Ondernemer en directeur-eigenaar van NOVON Schoonmaak met vestigingen in Zwolle en Twente. Tevens directeur-eigenaar van GO Center, een innovatief centrum voor sport, gezondheid en training, en van uitzendorganisatie Personeelsdiensten Direct.
Vonhof is bestuurlijk actief in diverse organisaties. Zo is hij voorzitter van VNO-NCW Midden Nederland, commissaris bij Wezo NV, bestuurslid van regiobestuur EVO, voorzitter van het Countus Ballonspektakel Zwolle, bestuurslid van nazorgcentrum Intermezzo, lid van de Raad van Toezicht van Odeon/De Spiegel theaters en bestuurslid van de Zwolse Kring van Ondernemers.
Vonhof werd met NOVON in 2004 uitgeroepen tot ‘Ondernemer van het jaar’ in de regio IJsselvecht. In 2005 won hij de Innovation Award voor Overijssel.

'Het geeft energie om onderdeel te zijn van groot kennisinstituut'

'Het geeft veel energie om onderdeel te zijn van zo’n groot kennisinstituut als Windesheim, daar rond te lopen en een steentje bij te dragen. Het geven van college waarbij je studenten meeneemt in het ondernemerschap en de verschillende aspecten daarvan, vind ik geweldig om te doen. Ik ga daarbij vooral uit van mijn eigen praktijkervaringen. Het mooiste is als je studenten echt aan het denken zet en zij daarover met je in gesprek gaan. Kortom, we leren van elkaar. Wat ik vooral probeer te bevorderen is dat ze in ieder geval een opleiding afronden. Kijk daarna verder, maar maak het af!'