Studeer Theologie via een deeltijd-, duale- of post-hbo opleidingen. Hogeschool Windesheim.

Theologie

Wij zijn gespecialiseerd in scholing en ontwikkeling van kerkelijk werkers, geestelijke verzorgers en docenten godsdienst/levensbeschouwing.

Vanuit deze expertise lossen wij voor u als kerkelijke of als onderwijsinstelling uw specifieke onderwijs- of ontwikkelingsvraag op theologisch en levensbeschouwelijk gebied op.

Wat bieden wij u?

Wij bieden maatwerktrajecten vanuit verschillende expertisegebieden zoals professionele competentieontwikkeling, leiding geven en beleid, toerusting en onderwijs, voorgaan in speciale vieringen en persoonlijke en spirituele competentieontwikkeling.

Voor wie?

Voor een aantal kerkgenootschappen, waaronder de PKN, het middelbaar onderwijs en geestelijk verzorgers verzorgen wij bijscholing op maat. Ook voor uw instelling kunnen wij in onderwijsbehoefte op maat voorzien.

Hoe het werkt

Uw vraagstuk of probleem is ons uitgangspunt. Wij analyseren de situatie en brengen de scholingsbehoefte in kaart. Daarbij zoeken wij de juiste expertise en maken een maatwerktraject voor uw medewerkers. Tijdens dit traject heeft u contact met de projectleider waar u met al uw vragen terecht kunt.

Uw doel voorop

Belangrijk is dat het resultaat bij uw medewerkers aansluit bij uw doelstelling. Dit is de leidraad gedurende het traject. Zijn er nieuwe ontwikkelingen of andere veranderingen gewenst, dan sturen wij bij.

Waar en wanneer

Onze trainers en docenten komen graag uw kant op voor alle trainingen en cursussen. Beschikt u niet over een ruimte, dan hebben wij bij Windesheim speciaal ingerichte ruimtes voor maatwerktrajecten. Liever een andere externe locatie? Geen probleem. Samen met u zoeken wij een geschikte plek.

Meer weten?

Wilt u meer weten over opleidingen op maat voor uw instelling. Neem dan contact op met Marchien Timmerman. Zij is bereikbaar via tel. 088-469 6064 of per e-mail ma.timmerman@windesheim.nl.