Vrouw die naar buiten loopt vanuit X

Accountancy en Controlling

Wil je de kennis en vaardigheden van medewerkers binnen je bedrijf of instelling uitbreiden op het gebied van Accountancy en Controlling? Wij helpen je graag bij het oplossen van je specifieke onderwijs- of ontwikkelingsvraag.

Wij bieden individuele en gezamenlijke trajecten op maat. 

Jouw vraag is ons uitgangspunt

Je hebt in je organisatie een leer- of ontwikkelingsvraag op economisch vlak. Wij bieden verschillende trajecten op maat voor jouw managers en leidinggevenden. Zowel individueel als in groepsverband. Vanuit onze expertise helpen wij je graag verder met een opleiding, cursus, begeleiding of training op maat. Binnen de vakgebieden Accountancy en Controlling spitsen we toe op jouw vraagstuk.

Voor wie?

Het maatwerktraject kan binnen elke organisatie worden uitgerold. Wij hebben deskundige up-to-date trainers en experts vanuit verschillende branches. Organisaties waar we maattrajecten verzorgd hebben zijn:

  • Baalderborg Groep
  • Tielbeke Transport
  • Gemeente Zwolle
  • Twentse Zorgcentra
  • politiekorpsen in heel Nederland.

Wij komen langs!

Wanneer je met een ontwikkelingsvraagstuk zit, komt onze accountmanager graag bij je langs. Samen met jou neemt hij je wensen en vragen door. Daarna volgt een trajectplan en een offerte. Ga je met ons in zee, dan zorgen wij ervoor dat het plan geruisloos wordt uitgerold met de juiste experts en trainers. Uitgangspunt is dat jouw managers en leidinggevenden straks met verbeterde kennis, attitude en vaardigheden hun taken en functie uitvoeren.

Het resultaat

Jouw uiteindelijke doelstelling, daar draait het bij ons om. Het vooraf gestelde doel, daar werken we samen met jou naar toe. Het gaat erom dat de managers en leidinggevenden uit jouw bedrijf met nieuwe kennis en opgedane vaardigheden beter in staat zijn hun werk uit te voeren. De mogelijkheid bestaat om de deskundigheid van je eigen organisatie in het traject te betrekken. Een traject op maat met een vertrouwde tint.

Eén contactpersoon, korte lijnen, gericht op resultaat

Jij houdt van duidelijkheid. Wij ook. Wij luisteren naar jouw vraagstuk. Tijdens het opleidingstraject op maat sturen wij proactief bij en bewaakt een programmacommissie de kwaliteit. De programmacommissie bestaat uit leden van jouw organisatie en van Windesheim. Tijdens de uitvoering is de projectleider van Windesheim je sparringpartner. Samen sturen we op kwaliteit en actuele inhoud. De trajecten vinden plaats bij jou op locatie, een externe locatie of in de professioneel ingerichte trainingsruimtes op onze Campus.

Contact

Advies nodig? We helpen je graag verder. Neem contact op met onze accountmanager Gijs-Jan van Heusden:

Telefoon: (088) 469 99 17
E-mail: gj.van.heusden@windesheim.nl