Student geeft student uitleg

Toegepaste Gerontologie

Informatie voor alumni

Registreer je als alumnus Toegepaste Gerontolgie, blijf op de hoogte van interessante activiteiten en meld je aan voor de LinkedIn-groep.

Windesheim is van mening dat het contact met Windesheim niet stopt na het in ontvangst nemen van het diploma. Je opleiding vormt de basis voor je carrière en/of loopbaan, maar door in contact te blijven met Windesheim en je oud-medestudenten blijf je op de hoogte van wat er zich afspeelt op jouw vakgebied, kun je ervaringen uitwisselen, nieuwe collega’s werven of wellicht een andere baan vinden.

LinkedIn alumnigroep Toegepaste Gerontologie

Benieuwd wat andere oud-studiegenoten doen? Wil je op de hoogte blijven van alumni-activiteiten en/of ontwikkelingen in ons vakgebied? Meld je dan aan bij onze alumnigroep op LinkedIn! Je kunt er discussies starten of daaraan deelnemen, interessante en relevante berichten delen met de groepsleden en/of vacatures of stageplekken aanbieden en plaatsen. Samen bouwen we aan ons netwerk en aan onze toekomst.

Registreren als alumnus

Wij houden je ook graag op de hoogte van o.a. alumnibijeenkomsten, congressen, cursussen en trainingen op jouw vakgebied. Als je hierin geïnteresseerd bent kun je je via dit formulier aanmelden bij de opleiding waar je bent afgestudeerd.

Windesheim én onze huidige studenten kunnen aan de andere kant ook veel van jou leren, bijvoorbeeld door je inzet als gastdocent, als gastspreker op Windesheim evenementen, als stagebegeleider of als voorlichter op open dagen of avonden. Ook is er behoefte aan het faciliteren in een bedrijfsbezoek voor studenten. Mogen wij jou hiervoor benaderen? Geef dan je voorkeur aan bij je registratie. We stellen je inzet zeer op prijs.

Direct registreren als alumnus

Activiteiten

Windesheim en onze opleiding organiseren regelmatig activiteiten die interessant kunnen zijn voor onze alumni. Deze activiteiten vind je in onze agenda.