Student geeft student uitleg

Schoolleidersopleidingen po/vo

Informatie voor alumni

Welkom op de alumnipagina van de Schoolleidersopleidingen po/vo. Hier kun je je aanmelden voor onze LinkedIn alumnigroep, je registreren als alumnus bij Windesheim en hier vind je informatie over interessante activiteiten en voordelen voor jou als alumnus van Windesheim.

Windesheim is van mening dat het contact met Windesheim niet stopt na het in ontvangst nemen van het diploma. Door in contact te blijven met Windesheim en je oud-medestudenten blijf je op de hoogte van wat er zich afspeelt op jouw vakgebied, kun je ervaringen uitwisselen, nieuwe collega’s werven of wellicht een andere baan vinden.

LinkedIn alumnigroep Schoolleidersopleidingen po/vo

Benieuwd wat andere oud-studiegenoten doen? Wil je op de hoogte blijven van alumni-activiteiten en/of ontwikkelingen in ons vakgebied? Meld je dan aan bij onze alumnigroep op LinkedIn! Je kunt er discussies starten of daaraan deelnemen, interessante en relevante berichten delen met de groepsleden en/of vacatures of stageplekken aanbieden en plaatsen. Samen bouwen we aan ons netwerk en aan onze toekomst.

Registreren als alumnus

Wij houden je ook graag op de hoogte van o.a. alumnibijeenkomsten, congressen, cursussen en trainingen op jouw vakgebied. Als je hierin geïnteresseerd bent kun je je via dit formulier registreren bij de opleiding waar je bent afgestudeerd. Windesheim én onze huidige studenten kunnen aan de andere kant ook veel van jou leren, bijvoorbeeld door je inzet als gastdocent, als gastspreker op Windesheim-evenementen, als stagebegeleider of als voorlichter op open dagen of avonden. Ook is er behoefte aan het faciliteren in een bedrijfsbezoek voor studenten. Mogen wij jou hiervoor benaderen? Geef dan je voorkeur aan bij je registratie. We stellen je inzet zeer op prijs.

Direct registreren als alumnus

Activiteiten

Windesheim en onze opleidingen organiseren regelmatig activiteiten die interessant kunnen zijn voor onze alumni. Deze activiteiten vind je in de agenda.