Student geeft student uitleg

Proces- en kwaliteitsmanagement (post hbo)

Informatie voor alumni

Registreer je als alumnus Proces- en kwaliteitsmanagement, blijf op de hoogte van interessante activiteiten en meld je aan voor de LinkedIn-groep.

Activiteiten

Windesheim en onze opleiding organiseren regelmatig activiteiten die interessant kunnen zijn voor onze alumni. Deze activiteiten vind je in de agenda.

Speciale alumni-activiteiten

Je bent dan wel afgestudeerd aan Windesheim, maar ook na je studie bieden wij jou als alumnus graag een aantal interessante alumni-activiteiten aan. Wanneer je je via dit formulier geregistreerd hebt als alumnus bij Windesheim of als je in het bezit bent van een alumnicard (dit geldt voor studenten vanaf het studiejaar 2011) dan kun je gebruik maken van deze alumni-activiteiten.

Direct registreren als alumnus

Op vertoon van de bevestigingsmail van je registratie als alumnus òf je alumnicard heb je recht op:
 
- Toegang tot gastcolleges Post-hbo Bedrijfskunde. Contactpersoon Jantina Boeve, bk@windesheim.nl  
- Toegang tot congressen, events en symposia die georganiseerd worden op Windesheim en die in de Windesheim agenda vermeld staan. Contactpersonen vind je bij de informatie over de activiteit.
- Coaching op maat: 1 x gratis coaching (met een maximale lengte van 1 uur). Contactpersoon drs. Hugo Galama, ham.galama@windesheim.nl

Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail ons dan op alumni@windesheim.nl