Student en volwassene achter laptop

Welkom alumnus!

Net afgestudeerd bij Windesheim? Of alweer jaren aan het werk? Ontmoet hier je oud-studiegenoten.

Op deze ontmoetingsplek vind je ook informatie over jouw oude opleiding en wat Windesheim nu voor jou zou kunnen betekenen.

Blijf op de hoogte en registreer je als alumnus

Je opleiding vormt de basis voor je carrière en/of loopbaan, maar door in contact te blijven met Windesheim en je oud-medestudenten blijf je op de hoogte van wat er zich afspeelt binnen jouw vakgebied, wissel je ervaringen uit, of vind je wellicht een andere baan. Wij houden je graag op de hoogte van alumnibijeenkomsten, congressen en cursussen binnen jouw vakgebied. En lijkt het je leuk om gastspreker, stagebegeleider of voorlichter te zijn? Ook dat kan! Registreer je als alumnus en geef aan waarover je op de hoogte wilt blijven.

Registreer je als alumnus


Algemene Windesheim LinkedIn-groep

Met meer dan 6000 leden is de algemene Windesheim LinkedIn-groep de grootste community van Windesheim-afgestudeerden. Discussieer mee met andere afgestudeerden over diverse studie- en werkgerelateerde zaken en blijf op de hoogte van Windesheim. Deel je interesse voor je vak of je studie met anderen. Word nu lid van de algemene Windesheim LinkedIn-groep!

Vergroot je netwerk met de LinkedIn-groep van jouw opleiding

Wil je je netwerk vergroten, ervaringen en vakinformatie uitwisselen en weer in contact komen met je oud-medestudenten? Meld je aan bij de LinkedIn-groep van jouw opleiding.

Zoek opleiding