Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie
4 sep

Proefles Operationeel Leiderschap

  • Zwolle
  • 19.00 uur - 20.30 uur
  • Gratis
Banner image

Meld je aan

voor deze proefles
Home(opent in nieuw tabblad) / Agenda(opent in nieuw tabblad) / Proefles Operationeel Leiderschap

Proefles Operationeel Leiderschap

Ben jij een (beginnend) leidinggevende en kun je wel wat handvatten gebruiken in jouw (nieuwe) rol? Wellicht is de opleiding Operationeel Leiderschap dan iets voor jou! Om hierachter te komen kun je bij ons een proefles bijwonen. In deze proefles laten we je kennis maken met de drie rollen van de leider - strateeg, manager en coach - die centraal staan in de opleiding Operationeel Leiderschap. Aan de hand van een actuele casus verkennen we de drie rollen van de leider, kom je meer te weten over de opleiding en kun je kijken of deze opleiding wat voor jou is.

Voor wie

De proefles is voor iedereen die op zoek is naar meer verdieping en groei op minimaal één van de drie rollen van de leider en specifiek voor (aankomend) leidinggevenden of teamverantwoordelijken met in ieder geval mbo-niveau 4 of hbo-denk- en -werkniveau. Mis je een stevige basis van theoretische kennis en een praktische ondergrond en wil je graag leren van deskundigen en ervaringen van anderen? Kom dan naar de proefles en ontdek of de opleiding Operationeel Leiderschap wat voor jou is.

Tijd en locatie

De proefles vindt plaats van 19.00 tot 20.30 uur op de campus van hogeschool Windesheim in Zwolle in gebouw G, lokaal G0.20.

Aan de proefles zijn geen kosten verbonden.

Routebeschrijving

Aanmelden

Voor inhoudelijke vragen over deze proefles kun je contact opnemen met Ivo Smit via dl@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad).

Delen via: