Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie
10 sep

Inspiratiesessie over nieuwe post hbo-opleiding

  • Almere
  • 15.00 uur - 17.00 uur
  • Gratis
Banner image

Meld je aan

voor deze inspiratiesessie
Home(opent in nieuw tabblad) / Agenda(opent in nieuw tabblad) / Inspiratiesessie over nieuwe post hbo-opleiding

Post hbo-opleiding beleidsmaker: Luisteren naar de inwoners en jouw doen en denken

'Luisteren we wel goed naar onze inwoners?’ 
‘Mijn beleid heeft niet de juiste uitwerking op de inwoners…’
‘Op participatieavonden komt telkens dezelfde groep inwoners’
 
 
Zijn dit herkenbare vragen voor jou als beleidsmaker? Dan is de inspiratiesessie op 10 september iets voor jou!

Complexe maatschappelijke vraagstukken

De samenleving is voortdurend in beweging. Als beleidsmaker heb je met complexe maatschappelijk vraagstukken te maken, die om een oplossing vragen. Het lectoraat Urban Innovation ontwikkelt een post-hbo opleiding voor beleidsmakers om met deze vraagstukken om te gaan. Belangrijke elementen in deze opleiding zijn de ervaringen van inwoners, jouw professionele ervaringen, overtuigingen en drijfveren.

Inspiratiesessie: Luisteren naar inwoners. En dan?

Alie Weerman, lector GGZ en Samenleving van hogeschool Windesheim inspireert je om echt naar inwoners te luisteren en laat zien hoe je aan de slag kan met deze informatie.  
Deze inspiratiesessie geeft een impressie van wat je kunt verwachten van de post-hbo opleiding. Maak kennis met het team van de post-hbo opleiding en ontdek hoe deze opleiding jou kan helpen om je verder te ontwikkelen als beleidsmaker. 

Praktisch

Enthousiast geworden? We staan voor je klaar om meer informatie te geven over de opleiding. Ook bieden we ruimte om je verwachtingen en vraagstukken waarmee je te maken hebt, in te brengen.  
 
We kijken ernaar uit om je te inspireren en te ondersteunen bij je professionele ontwikkeling. Samen kunnen we bijdragen aan een betere en meer duurzame samenleving waar de ervaringen van inwoners gehoord en gezien worden.