Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie
26 aug

Voorlichting Bedrijfskunde post-hbo (tweede jaar)

  • Online
  • 19.30 uur - 20.00 uur
  • Gratis
Banner image

Meld je aan

voor deze voorlichting
Home(opent in nieuw tabblad) / Agenda(opent in nieuw tabblad) / Voorlichting Bedrijfskunde post-hbo

Voorlichting tweede jaar Bedrijfskunde post-hbo

Heb je de post-hbo Hoger Management of een vergelijkbare opleiding gevolgd en wil je jezelf ontwikkelen tot een complete leider? Kom dan naar de online voorlichting over het tweede jaar Bedrijfskunde post-hbo en bespreek jouw plan en vragen!

In de post-hbo-opleiding Bedrijfskunde groei je als manager, coach en strateeg door een combinatie van theorie, praktijk en persoonlijke ontwikkeling. Deze post-hbo is gecombineerd met het eerste jaar van de opleiding Duurzaam Strategisch Leiderschap (voorheen Hoger Management). Als je Hoger Management hebt afgerond, kan je in het tweede jaar van Bedrijfskunde post-hbo instromen. Heb je een vergelijkbare opleiding gevolgd? Ook dan kan je doorstromen naar het tweede jaar van Bedrijfskunde post-hbo, mogelijk aangevuld met losse modules uit het eerste jaar.

Wil je meer weten over de doorstroommogelijkheden? Je bent op maandagavond 10 juni a.s. vanaf 18.00 uur van harte welkom!

Tijd en locatie

De online voorlichting vindt plaats van 19.30 tot 20.00 uur via Microsoft Teams. Na aanmelding ontvang je een deelname link. 

Aan deze voorlichting zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Anke Goedhart via dl@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad).

Delen via: