Op laptop in mediacentrum tekst: wijsheid en verwondering>

Master Special Educational Needs

Tweejarige master in deeltijd

Wilt u zich verder ontwikkelen als professional in passend onderwijs en aan de slag met speciale onderwijsbehoeften? Kies dan een leerroute.

In het kort

Iedere leerling in het (speciaal) primair of voortgezet onderwijs en in het beroepsonderwijs vraagt om 'nieuw meesterschap'. Dit meesterschap kenmerkt zich door de ambitie om voor iedere leerling of student de best denkbare leeromgeving te creëren. In de master Special Educational Needs (SEN) ontwikkelt u nieuw meesterschap vanuit verwondering en oprechte nieuwsgierigheid naar de ander.

Lees meer over de opleiding

Goede en betrouwbare naam

De master SEN van Windesheim heeft een goede en betrouwbare naam opgebouwd. Dat blijkt uit evaluaties en tevredenheids-
onderzoeken onder (oud-)studenten. Vooral de deskundigheid en de persoonlijke begeleiding door docenten worden zeer gewaardeerd.

Lesplaatsen en lesdagen

De lesdagen en -tijden van de master SEN zijn afhankelijk van de leerroute en lesplaats die u kiest. De lesplaatsen zijn:

  • Zwolle
  • Utrecht
  • Leeuwarden
  • Amsterdam
  • Hengelo

Let op: vanaf september 2015 wordt de master SEN waarschijnlijk niet meer aangeboden in Hengelo, maar in Enschede (gebouw Saxion).

Bekijk alle adres- en contactgegevens

Profielen en leerroutes

De master Special Educational Needs kent zes profielen. Elk profiel heeft één of meer leerroutes, waarvan u er één kiest. Zo kunt u zich specialiseren in de richting die het beste past bij uw werkveld en interesses.

Bekijk de profielen en leerroutes