Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Master Special Educational Needs wordt Master Educational Needs

  • 15 september 2016
Banner image
Home(opent in nieuw tabblad) / Master Special Educational Needs wordt Master Educational Needs

Windesheim heeft akkoord gekregen van de Minister om de naam van de opleiding ‘Master Special Educational Needs' te wijzigen in ‘Master Educational Needs’.

De aanvraag voor de naamswijziging heeft Windesheim in samenwerking met de andere aanbieders van de master, Hogeschool Utrecht en Fontys Hogescholen, ingediend.

Deze naam past beter bij de inhoud, het doel en de doelgroep van de opleiding en de ontwikkelingen in het educatieve domein. Door de wetgeving Passend Onderwijs is de opleiding niet alleen relevant voor het speciaal onderwijs, waarmee het door de naamgeving ten onrechte wordt geassocieerd,  maar ook voor het regulier onderwijs (po, vo, (v)mbo en hbo).

Master Educational Needs

De master levert een bijdrage aan de ontwikkeling tot onderwijsexpert met als focus de onderwijszorg op het niveau van de leerling, klas en schoolorganisatie. De master Educational Needs van Windesheim heeft lesplaatsen in Zwolle, Leeuwarden, Enschede en Groningen. Het is ook mogelijk om losse modules van de master te volgen. Lees hier meer over de master Educational Needs.

Delen via: