Expertisecentrum Familiebedrijven

Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven

Praktijkgericht onderzoek naar de ondernemende kracht van het familiebedrijf

Met ons team van lectoren, promovendi en (senior)onderzoekers versterken we de ondernemende kracht binnen familiebedrijven met kennis en inzichten uit onderzoek, in de vorm van bijeenkomsten en samenwerkingsprojecten, publicaties en scholing.

Agenda en evenementen familiebedrijf

Op dinsdag 6 september organiseert het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven samen met Stedendriehoek Innoveert een inspirerende bijeenkomst: Innovatie in het familiebedrijf! De bijeenkomst vindt plaats bij machinefabriek Geurtsen in Deventer.

Lees meer over deze bijeenkomst en meld u aan

Nieuwe serie masterclasses van start

Op 13 september is de eerste bijeenkomst in de serie masterclasses rondom verschillende thema’s die spelen bij familiebedrijven. U bent uiteraard van harte welkom bij een of meerdere bijeenkomsten.

Programma en aanmelden

Profiel Expertisecentrum

Als onafhankelijke kennispartner nemen wij actuele strategische vraagstukken binnen familiebedrijven als leidraad. Het direct contact en de langdurige relaties met familiebedrijven in uiteenlopende branches vormt ons bestaansrecht en houdt onze inspanningen scherp. Het gaat ons erom kennis te ontwikkelen in nauwe interactie met deze bedrijven en die vervolgens breed te delen.

Lees meer over ons onderzoek naar familiebedrijven