Welkom op de alumnipagina van de opleiding HBO-Rechten. Hier kun je je aanmelden voor onze LinkedIn alumnigroep en vind je informatie over interessante activiteiten en voordelen voor jou als alumnus van Windesheim.

LinkedIn alumnigroep voor HBO-Rechten

Benieuwd wat andere oud-studiegenoten doen? Wil je op de hoogte blijven van alumni-activiteiten en/of ontwikkelingen in ons vakgebied? Meld je dan aan bij onze alumnigroep op LinkedIn! Je kunt er discussies starten of daaraan deelnemen, interessante en relevante berichten delen met de groepsleden en/of vacatures of stageplekken aanbieden en plaatsen. Samen bouwen we aan ons netwerk en aan onze toekomst.

Activiteiten

Windesheim en onze opleiding organiseren regelmatig activiteiten die interessant kunnen zijn voor onze alumni. Deze activiteiten vind je in de agenda.

Speciale alumni-activiteiten

Je bent dan wel afgestudeerd aan Windesheim, maar ook na je studie bieden wij jou als alumnus graag een aantal interessante alumni-activiteiten aan. Wanneer je je via dit formulier geregistreerd hebt als alumnus bij Windesheim of als je in het bezit bent van een alumnicard (dit geldt voor studenten vanaf het studiejaar 2011) dan kun je gebruik maken van deze alumni-activiteiten.

Op vertoon van de bevestigingsmail van je registratie als alumnus òf je alumnicard heb je recht op:
 
- Toegang tot de Masterclass MBA. Contactpersoon Michel Verhaagen, mba@windesheim.nl  
- Toegang tot gastcolleges Post-hbo Bedrijfskunde. Contactpersoon Jantina Boeve, bk@windesheim.nl  
- Toegang tot congressen, events en symposia die georganiseerd worden op Windesheim en die in de Windesheim agenda vermeld staan. Contactpersonen vind je bij de informatie over de activiteit.
- Coaching op maat: 1 x gratis coaching (met een maximale lengte van 1 uur). Contactpersoon drs. Hugo Galama, ham.galama@windesheim.nl  
- Korting bij het Talencentrum: Cambridge C1: prijs inclusief boeken en examengeld € 1.295,--. Dit is een voordeel van ongeveer € 200,--
- Vroegboekkorting MBA: Bij inschrijving voor 1 juli 2014 (i.p.v. 1 juni) betaalt u voor het totale programma € 20.000,--, daarna € 21.500,--
- Vroegboekkorting Crossmedia Journalistiek: Bij inschrijving voor 1 juli 2014 (i.p.v. 1 juni) betaalt u voor het totale programma €1395,-, daarna € 1.495,--. Dit is inclusief literatuur en exclusief reis- en verblijfkosten
- Het rechtstreeks bestellen van boeken bij de Studieboekencentrale op de Campus van Windesheim. Dit kun je doen t.n.v. Petra Ordelman p.ordelman@studieboekencentrale.nl Daar kun je ook de oude boeken inruilen. 
- De Studieboekencentrale biedt jou als alumnus de volgende voordelen:

  • 5% korting op studieboeken van Nederlandse uitgevers
  • 5% korting op managementboeken van buitenlandse uitgevers
  • Verkoop en ruil van tweedehands studieboeken

Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail ons dan op alumni@windesheim.nl  

Meld je aan

Registreer je!

UitroeptekenLaat ons weten waarover je op de hoogte wilt blijven. 

 

Registreer je als alumnus